Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، دانشگاه صنعتی امیرکبیر به منظور ارتقای کیفی دوره­‌های دکتری و حمایت از استعدادهای درخشان و در چارچوب ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری و آیین‌نامه داخلی، تعداد محدودی از فارغ‌­التحصیلان و دانشجویان سال آخر کارشناسی‌­ارشد را برای ورود به دوره دکتری سال ۱۴۰۲-۱۴۰۱ بدون آزمون پذیرش می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داشتن معدل حداقل ۱۶ در مقطع کارشناسی پیوسته و داشتن معدل حداقل ۱۷ (بدون احتساب نمره پایان‌نامه) در مقطع کارشناسی ارشد و داشتن حداقل نمره ۱۸ یا درجه "عالی" و "بسیار خوب" پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد از شرایط عمومی پذیرش درخواست متقاضیان است.

داوطلبان باید یک مقاله معتبر در نشریه مجله علمی پژوهشی داخلی یا خارجی پذیرفته یا مستخرج از پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد داشته باشند که نام متقاضی بعد از حذف نام استاد راهنمای پایان نامه کارشناسی‌ارشد، نفر اوّل باشد یا یک ثبت اختراع با داوری و تأیید نهایی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران؛ یا رتبه اوّل تا سوّم انفرادی یا اوّل گروهی در جشنواره‌های علمی معتبر بین المللی یا رتبه اوّل تا پانزدهم نهایی المپیاد علمی دانشجویی کشور یا متقاضیانی که مقطع کارشناسی ارشد خود را در دوره های روزانه و نوبت دوّم دانشگاه های دولتی گذرانده‌اند و دارای رتبه های اوّل، دوّم یا سوّم و یا جزو ۱۵ درصد برتر در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند.

براساس این گزارش، برای متقاضیانی که دانشجوی یکی از دانشگاه­‌های: "صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان، صنعتی شریف، تهران، فردوسی مشهد، تبریز، علم و صنعت، تربیت مدرس، شیراز، خواجه نصیر و شهید بهشتی، اصفهان، علامّه طباطبایی" بوده و واجد شرایط هستند، ضریب همترازی معدل اعمال می‌­شود.

متقاضیانی دانشگاه­‌های برتر که در هر دو مقطع کارشناسی و کارشناسی‌­ارشد دانشجوی یکی از دانشگاه‌­های: "صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان، صنعتی شریف، تهران، فردوسی مشهد، تبریز، علم و صنعت، تربیت مدرّس، شیراز، خواجه نصیر و شهید بهشتی، اصفهان، علامّه طباطبایی" بوده و (بدون اعمال ضریب همترازی معدّل) دارای معدّل کلّ بالای ۱۶ در مقطع کارشناسی و همچنین معدّل کلّ بالای ۱۷ در مقطع کارشناسی­‌ارشد هستند، می‌­توانند متقاضی استفاده از این سهمیه شوند.

تا موعد ثبت­‌نام در مقطع دکتری تمامی مدارک نهایی کارشناسی­‌ارشد باید ارائه شود و رشته مورد درخواست در مقطع دکتری باید مرتبط با رشته کارشناسی‌­ارشد باشد، داوطلبان می‌­توانند حدّاکثر در دو رشته (مرتبط با رشته کارشناسی‌­ارشد) درخواست بدهند ضمن اینکه دانش‌­آموختگی در مقطع کارشناسی‌­ارشد تا پایان شهریور ماه قبل از شروع دوره دکتری الزامی است.

براساس این گزارش، در این گزینش فقط پرونده فارغ‌­التحصیلان کارشناسی‌­ارشد که تا شهریور ماه ۱۴۰۱ از زمان فراغت از تحصیل آنها کمتر از دو سال گذشته باشد قابل بررسی است، مدارک دوره‌­های مجازی، نیمه حضوری یا غیرحضوری، آموزش محور، دوره‌­های خودگردان سایر دانشگاه‌­ها (دانشجویان و فارغ‌­التحصیلان خودگردان امیرکبیر که از طریق آزمون کارشناسی­‌ارشد پذیرفته شده­‌اند، می­‌توانند متقاضی شوند)، دانشگاه­‌های غیرانتفاعی، پیام ­نور، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرستان­‌ها، علمی کاربردی، اتباع غیر ایرانی و فارغ­‌التحصیلان کارشناسی‌­ارشد دانشگاه­‌های خارج از ایران، در مقاطع کارشناسی و کارشناسی­‌ارشد برای ورودی دکتری بدون آزمون، بررسی نخواهد شد.

* تحصیل در مقطع دکتری بدون آزمون به صورت رایگان و بدون اخذ شهریه است

تحصیل در مقطع دکتری بدون آزمون به صورت رایگان و بدون اخذ شهریه است و تغییر رشته یا محل تحصیل افراد پذیرش شده در دکتری بدون آزمون بر اساس آیین­‌نامه وزارت علوم مجاز نیست. لذا بعد از تأیید نهایی وضعیت نهایی متقاضیان پذیرش شده امکان تغییر رشته و دانشگاه (حتی در صورت موافقت دانشگاه‌­ها) میسر نیست. پذیرفته­‌شدگان بدون آزمون استعدادهای درخشان بعد از انصراف از تحصیل در دوره روزانه مشمول مقررات آموزشی دانشجویان انصرافی می­‌شوند.

براساس این گزارش، درخواست تمام متقاضیان در اداره استعدادهای درخشان و المپیادها بررسی می­‌شود و این متقاضیان بایستی مدارک مورد نیاز که متعاقباً اعلام می­‌شود را به این اداره ارسال کنند. تاریخ و نحوه تحویل مدارک در سایت اداره استعدادهای درخشان و المپیادها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

چنانچه در هر مرحله از ثبت‌نام، بررسی مدارک و اشتغال به تحصیل مشخص شود که داوطلب شرایط پذیرش از طریق این فراخوان را ندارد یا مغایرتی بین مدارک و مستندات ارائه شده با اصل مدارک وجود داشته باشد، ثبت‌­نام ایشان لغو خواهد شد.

مصاحبه پذیرفته‌ شدگان بدون آزمون همزمان با پذیرفته‌­شدگان آزمون کتبی دکتری است و زمان مصاحبه و نتایج نهایی در سایت اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه اعلام خواهد شد.

* آغاز ثبت نام از ۱۵ فروردین ۱۴۰۱

متقاضیان باید ثبت نام اینترنتی خود را در بازه زمانی ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ تا ۱۵ اردیبهشت ماه از طریق سایت اینترنتی pgrad.aut.ac.ir/۳/applicant تکمیل کنند و نیازی به مراجعه حضوری نیست. مهلت ثبت­‌نام به هیچ‌وجه قابل تمدید نیست.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر استعداد درخشان دکترا پذیرش بدون کنکور استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی دکتری بدون آزمون کارشناسی ارشد مقطع دکتری پایان نامه ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۷۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود

محمد فرامرزی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به شعارهای جدید وزیر علوم مبنی بر اشتغال‌پذیری است، اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه‌ها نمی‌توانند رشته‌ای را راه اندازی کنند مگر اینکه پیوست اشتغال پذیری داشته باشند.

وی ادامه داد: به عبارتی هیچ رشته‌ای بدون تضمین شغلی نباید دایر شود و دانشگاه‌ها موظف هستند ک پیوست اشتغالپذیری دریافت کنند و دانشگاه اصفهان هم این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری به تازگی وزارت علوم بسته مهارت‌آموزی و اشتغال را به دانشگاه‌ها معرفی کرده است که شامل ۱۵ واحد درسی، کاربینی، کارآموزی، کارورزی، مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی که دانشگاه موظف هستند در برنامه درسی با هدف بالا بردن مهارت‌ها قرار دهد.

وی افزود: در آذرماه سال گذشته در استان اصفهان کارگروهی به نام «پیاده سازی آمایش و طرح تحول آموزش عالی» شکل گرفت که متشکل از روؤسای دانشگاه‌ها بود و در دور اول راه‌اندازی سامانه‌ای رشته‌های تحصیلی، رشته‌هایی که سه سال پذیرش آنها کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت اعلام شده در تحصیلات تکمیلی داشته باشند و رشته‌های کارشناسی که کمتر از ۴۰ درصد پذیرش داشته باشند توسط وزارتخانه تغییر پذیرش دادند.

فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان نزدیک ۲۸ درصد رشته‌های کارشناسی ارشد موجودیت دارند، گفت: حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳ حذف شده است. در دکتری ۱۰ درصد رشته ها تحقق پذیرش خوردند و ۲۸ درصد رشته در کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در کارشناسی دانشجو ندارد و استقبالی از سمت جامعه نمی‌شود و این توقف پذیرش یا کاهش ظرفیت از همه گروه‌ها بوده و گروه علوم انسانی بیشتر است.

کد خبر 6093318

دیگر خبرها

  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • مهلت ثبت نام بدون آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • تمدید مهلت ثبت‌نام بدون آزمون دکتری دانشگاه آزاد تا ۱۲ اردیبهشت
  • تمدید مهلت نام‌نویسی بدون آزمون در مقطع دکتری تخصصی
  • اطلاعیه جدید سازمان سنجش درباره آزمون مقطع دکتری ۱۴۰۳
  • اعلام نتایج بررسی اولیه پذیرش بدون آزمون دکتری دانشگاه تهران
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد